En guide til fuldmagt til DataHubben

Følg nedenstående 5 steps for at give CITYFACTS fuldmagt
til jeres data på elforbrug fra DataHubben.
  1. Start processen ved at klikke på følgende link.

Fuldmagt til tredjepart

2. Log ind med NemID ved at bruge nøglekort eller nøglefil.

Når I er logget ind, bliver I præsenteret for et skærmbillede med en liste over jeres målepunkter. Dette er de målepunkter, der er knyttet til jeres CVR, og som I kan give fuldmagt til.

3. Vælg den periode, der skal gives adgang til, ved at specificere "Fra" og "Til" under "Vælg periode" øverst til venstre.

I kan give adgang til historiske og fremtidige data.

Som standard er perioden sat til at give fuldmagt til data 4 år tilbage og 3 år frem.

4. Vælg de målepunkter, der skal gives fuldmagt til. Klik herefter på "Underskriv".

Hvis I har mindre end 20 målepunkter tilknyttet, skal I afmærke de målepunkter, der skal gives fuldmagt til, ved at sætte flueben i yderste højre kolonne ved det pågældende målepunkt.

Hvis I har mere end 20 målepunkter tilknyttet, vil fuldmagten gælde for alle jeres målepunkter. DataHubben arbejder på at ændre dette i 2020.

I tilfælde hvor en måler ikke er tilknyttet listen, kan I oprette denne ved at benytte knappen "Tilføj målepunkt".

5. Acceptér vilkårene og godkend fuldmagten ved at underskrive med NemID.

Når fuldmagten er underskrevet, vises et skærmbillede, der angiver, at tildeling af fuldmagten er gennemført.

Yderligere information

Claus Weber
Product Manager

T: +45 4177 0157

M: cwch@insero.com

Du er velkommen til at kontakte vores Product Manager, Claus, hvis du har spørgsmål til oprettelse af fuldmagt til DataHubben.