Esbjerg Kommune indgår aftale med CITYFACTS

Esbjerg Kommune har indgået en aftale med CITYFACTS om at opsamle og levere data fra 550 energi- og vandmålere på kommunens ejendomme. Målet er at gøre dataopsamling mere effektiv og få endnu større indsigt i de grønne indsatser.

 

”Esbjerg Kommune anvender allerede i høj grad data til at foretage energioptimeringer, men ønsker at styrke deres indsigt i de grønne indsatser ved at få adgang til mere valide data. Vi tilbyder en enklere vej til troværdige data ved at tage hele ansvaret for at opsamle og kvalitetssikre data og i det hele taget sikre, at alt fungerer rent teknisk,” fortæller Flemming Jensen, Senior Director i CITYFACTS. 

 

Aftalen omfatter en direkte dataintegration med kommunens Facility Management system fra Caretaker Aps. CITYFACTS opsamler data fra kommunens forsyningsselskaber og integrerer efterfølgende data direkte i Caretakers Aps’ IT-system. 

Den høje kvalitet af data, som kommunen fremover vil få leveret af CITYFACTS, betyder, at kommunen har komplet overblik over el-, vand- og varmeforbrug i kommunens ejendomme – det gør det endnu mere ligetil at følge op på de grønne indsatser og se effekterne af kommunens tiltag.

 

Læs mere om dataopsamling fra CITYFACTS

Yderligere information

Peter Bamberg Jensen
Senior Account Manager

T: +45 4270 0355

M: peje@insero.com

 

Vil du høre mere om vores arbejde for Esbjerg Kommune?

Du er velkommen til at kontakte vores Senior Account Manager, Peter, via følgende kontaktoplysninger.

Skanderborg Kommune

Læs om vores arbejde for Skanderborg Kommune